Crystal Healing

Tijdens een Crystal Healing nemen we een deepdive in de thema’s die op dit moment bij jou spelen. We laten ons leiden door de edelstenen die jou trekken en dit zegt iets over de huidige energie waar jij in zit. Het is magisch om te ervaren hoe de samenwerking tussen edelstenen, coaching en energie op korte termijn zo transformerend kan werken.

Het werken met edelstenen brengt ons veel inzicht en helderheid in waar jij op dit moment staat, wat je nodig hebt en vooral waar jou energie nog blokkeert. Er zijn zoveel verschillende soorten edelstenen en ze geven allemaal een andere energie af. Tijdens een Crystal Healing ervaar jij precies wat edelstenen voor jou kunnen doen en hoe je met ze kan samenwerken. Dit is eigenlijk niet in woorden te omschrijven.

Net als in Harry Potter kiest de steen jou uit. Hierdoor ga je nog meer ervaren hoe sterk edelstenen werken en wordt je automatisch meegenomen in een wereld die voor veel mensen nog als raar of zweverig wordt benoemt. Energy speaks louder than words!

De Crystal Healing duurt 2,5 u en is een 1 op 1 sessie.

Geef je over een wat er gebeurd en laat je leiden, dan staat er echt magie!

Investering: €250